Veilig winkelen  Betaal met Klarna    Vaste lage prijzen

3-6 dagen levering

 

Abaya

Abaya

Zowel moslim- als niet-moslimvrouwen kunnen een abaya dragen wanneer ze in een moslimland verblijven of de islam willen eren. De abaya is ook een modieus kledingstuk dat het goed doet met andere gerelateerde kleding? Bij HijabFactory vindt u eenvoudigere en meer gedetailleerde abaya, in één kleur en met een patroon of met borduurwerk en geborduurde stenen die een meer esthetische indruk geven. We hebben ook modellen met een sportief ontwerp. Veel plezier wanneer u uw abaya bij ons winkelt!

 

 

De betekenis van Abaya

Een abaya is een uitstekend kledingstuk voor verschillende gelegenheden. Het wordt voornamelijk gedragen in Arabische landen en kan min of meer uitgebreid zijn. In de Verenigde Arabische Emiraten behoort het zelfs tot het nationale kostuum. Het is vooral geschikt voor openbare omgevingen en contexten, maar omdat het in zoveel versies beschikbaar is, is het ook een fashion statement geworden in de moslimwereld. In het verleden bezaten vrouwen in feite een enkele abaya. Die tijd is voorbij! Nu kunt u botaniseren tussen veel stijlvolle en betaalbare abaya en uw garderobe versieren.

 

 

Bij HijabFactory hebben we modellen voor vele gelegenheden in het leven en voor vrouwen van alle leeftijden en verschillende moslimculturen. Welke abaya vind je leuk?

 

 

Voor alle levensstijlen - wie ben jij?

Heb je een actieve levensstijl of kun je het overdag een beetje rustiger aan doen? We hebben abaya voor alle mode-stijlen en manieren van leven. Koop degene die goed voor je voelt of draai voor alle impulsen van het leven.

 

 

  • Rechte snit voor de actieve vrouw. Als je je wat vrijer wilt voelen in je abaya, kun je wedden op een rechte snit die de taille niet zoveel markeert. Dit kan ook handig zijn als u andere kledingstukken eronder draagt. Een goede keuze voor diegenen die overdag extra mobiel willen zijn.
  • Figuur gesneden voor bruiloft. Als je je abaya meer als een jurk wilt dragen, kun je op zoek gaan naar modellen met een figuurmodel die in de taille zijn vastgezet met een koord of een snit aan de binnenkant hebben. Dit geeft een vrouwelijke indruk waardoor u zich zelfverzekerd en trendy voelt. Slimme keuze voor feest en wanneer u zich een beetje speciaal wilt voelen. Draag gerust schoenen met hoge hakken als kers op de bovenkant.
  • Patronen en borduursels voor het fantasierijke en expressieve karakter. Een ontworpen en gedecoreerde abaya is voor degenen die dat beetje extra willen. Durf 100% jezelf te zijn en laat zien hoe geweldig de moslimmode kan zijn!

 

 

Het juiste materiaal en de juiste maat bij HijabFactory

De vele abaya van HijabFactory zijn er in verschillende maten en variaties. Welke lengte of maat je ook hebt, je kunt iets vinden voor je persoonlijke stijl en jezelf uitdrukken zoals jij dat wilt. Bekijk de nieuwste abaya, bestseller of outlet-sectie voor speciale prijzen en koop je abaya vandaag nog!

Geproduceerd door: Wikinggruppen

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen