Veilig winkelen  Betaal met Klarna    Vaste lage prijzen

3-6 dagen levering

 

Tulband

Kleur

Mönster

Stof

Merk

Tulbanden

Tulbanden zijn een echt mode-item geworden - zowel in de moslimmode als in de westerse wereld. Sinds de jaren 1970 passen vrouwen in het Westen deze modeverklaring ook toe om haar en hoofd te versieren. En zeker is de tulband leuk !? Tulbanden kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt, maar hier bij HijabFactory streven we naar vrouwelijke mode en verkopen we tulbanden voor alle looks en smaken. Welkom in en vind je favoriet!

 

Modekleding van de opportunitie

Een tulband kan worden gedragen met losgelaten haar of met het haar ingestopt zodat het volledig bedekt is. Jij bent het die het laatste woord heeft, afhankelijk van welke gebruiken je hebt. De merken van HijabFactory maken tulbanden die passen bij de moderne moslimvrouw die haar achtergrond beschermt en tegelijkertijd tevreden wil zijn met haar uiterlijk. Vrouwen over de hele wereld zijn echter dol op dit eigenzinnige en stijlvolle mode-item dat zowel een cool accessoire kan zijn en ook kan worden gebruikt na een behandeling tegen kanker wanneer het haar valt.

 

Zoek tulbanden met ontworpen plooien op het hoofd en sieraden die je vrouwelijke kant accentueren. Of koop een tulband met hangende sjaals voor een echte moslim-fashionista. Draag je tulband voor een feestje of als een verandering in je hijab of sjaal.

 

Duizend en een tulband

Hier is een selectie ideeën van tulbanden beschikbaar in ons assortiment. Op welke val je?

 

  1. Mousserende tulbanden
  2. Tulbanden met sjaals
  3. Gevouwen tulbanden
  4. Eén gekleurd
  5. Kralen tulband
  6. Met strik op hoofd of nek
  7. Tulband en hijab in één
  8. Tulband als een pet met een scherm aan de voorkant

 

Wil je meer modetips? Bekijk onze bestsellers of nieuwkomers en verhoog uw aankoop nog meer. 

 

Het belang van ontwerp en vorm

Verschillende tulbanden hebben verschillende betekenissen, afhankelijk van cultuur en regio en de oriëntatie van de islam. In sommige gevallen is het kledingstuk het belangrijkste accessoire van de man, terwijl het in andere culturen meer door vrouwen wordt gedragen. Het kan interessant zijn om meer te weten te komen over de achtergrond van uw specifieke keuze. Welke tradities doet u en wat wilt u bereiken met uw specifieke model van de tulband? Dit kledingstuk is niet alleen een traditioneel kostuum, maar biedt ook veel mogelijkheden, zowel in de religie als in de modewereld.

 

Tulbanden kunnen min of meer strak op het hoofd zitten of handmatig rond het hoofd worden gewikkeld wanneer het wordt gedragen. Maar één ding is zeker - het is een van de trotsste en meest gewaardeerde kledingstukken in de moslimmaatschappij!

Vind geweldige kwaliteit tegen lage prijzen bij HijabFactory

 

We beloven dat je van je tulband zult houden als je hem thuisbrengt. Waarschijnlijk zo graag dat je er nog een en nog een en nog een en nog een wilt kopen. Geen probleem! HijabFactory biedt tulbanden van goede kwaliteit met een goede kwaliteit, perfecte pasvorm en lage prijzen. We kijken ernaar uit om je aan te kleden zoals je verdient - met trots!

 

Geproduceerd door: Wikinggruppen

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen