Veilig winkelen  Betaal met Klarna    Vaste lage prijzen

3-6 dagen levering

 

Onderkapje

Kleur

Mönster

Afmeting

Stof

Merk

Onderkapje de bonnet

Onderkapje zijn een perfect accessoire, zowel vanuit het perspectief van de mode als om uw normale sjaal op zijn plaats te houden. Het voorkomt dat haartests uitsteken en zichtbaar worden - wat belangrijk kan zijn voor veel moslimvrouwen. Als je al een kledingstuk hebt gevonden en de look wilt verbeteren met een sjaal, heeft HijabFactory een breed scala aan bonnet in verschillende kleuren en mooie materialen. Blader door en vind je favoriet.

 

HijabFactorys Onderkapje

Onderkapje sluiten rond uw hoofd en haar zonder zich ongemakkelijk te voelen. Het is gemaakt van zacht en soepel materiaal dat de huid laat ademen. De onderkapje of bonnet zoals deze ook wordt genoemd, is gemaakt van rekbaar materiaal zoals katoenjersey of lycra-mix en kan min of meer modedetails en functies hebben.

 

Bij HijabFactory vind je bonnet in een eenvoudig ontwerp dat in de nek wordt gespen met elastische banden, of tulbandachtige sjaals die ook kunnen functioneren als een normale sluier. Als je schouders en hoofd tegelijkertijd wilt bedekken, koop dan een sjaal die ook het nek- en schoudergedeelte bedekt. Welk type onderkapje is geschikt voor u?

 

  • Stijltip 1 - Koop verschillende kleuren sjaals met één kleur in de onderkapje en een andere in de bovenkant voor een harder contrast.
  • Stijltip 2 - Wil een eenvoudigere tulband voor modedoeleinden - zoek een bonnet met plooien aan de voorkant.
  • Style Tip 3 - Gebruik tijdens het sporten gerust een onderkapje omdat deze het haar stevig vasthoudt zonder storende momenten te veroorzaken. Winkel in heerlijke kleuren die je andere trainingsoutfit verbeteren.
  • Combineer andere accessoires zoals mouwen om uw bonnet te passen.

 

Bonnet of onderkapje? 

Vaak wordt de bonnet vermeld in plaats van de onderkapje of vice versa. Is er een verschil of is het hetzelfde?

 

Bonnet  is eigenlijk de Franse uitdrukking van onderkapje die mondiaal is geworden. Bonnet kan ook worden gebruikt als een dop in Frankrijk en verwijst dus naar iets dat dicht bij het hoofd zit. Bonnet wordt dus niet altijd geassocieerd met moslimkleding, maar kan ook voor iedereen worden gebruikt. Een onderkapje kan echter worden aangeduid als exact hetzelfde accessoire als een bonnet, maar het is vaak gebruikelijker om over onderkapje te praten als het gaat om iets meer stof dat uitgebreider is over schouders en nek. Wat je denkt dat goed voor je voelt, is je persoonlijke keuze.

 

Blader door de subcategorieën

HijabFactory loopt voorop als het gaat om de selectie van bonnet en onderkapje. Blader en spring tussen verschillende kleurkeuzes, materialen en merken. Al onze sjaals worden genaaid en rechtstreeks uit Turkije gekocht en blijven van hoge kwaliteit en een goede pasvorm voor alle hoofden en haarlengtes. Als u vragen heeft over uw onderkapje, hoe deze te dragen of materiaalkeuze, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice via chat. We hebben een goede kennis en helpen u graag in uw gedachten, zelfs in verschillende talen als u niet Nederlands spreekt.

Geproduceerd door: Wikinggruppen

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen